21 Kasım 2018 Çarşamba

“RemaxGo” YENİ YÜZÜYLE MALTEPE’DE KAPILARINI AÇTI…




Yirmi yılı aşkın süredir Endüstriyel Temizlik Ürünleri sektöründe hizmet veren, ithalatı olduğu kadar ihracatı da daima ön planda tutan Arif Karaca değer satışı modellerinin ön plana çıktığı ve klasik emlakçılıktan çıkıp Emlak Danışmanlığı modelinin ön plana çıktığı günümüz koşullarında gayrimenkul sektörüne girdi. 

Karaca yoğun geçen araştırma döneminin ardından RemaxGo Ofisi'nin yeniden yapılanması sürecinde oluşan durumu fırsata çevirerek, dünya çapında bilinirliği ve güvenirliği en yüksek Emlak Marka değerlisi Remax olma özelliği ile Türkiye’de de her geçen gün büyüyen Remax çatısı altına girme kararı almıştır. 

Uzun yıllar deneyimlenmiş ve oturmuş bir sistemde, henüz 1 yaşında olmasına rağmen kadrosunda birbirinden değerli yirmiyi aşkın profosyonel danışman barındıran RemaxGo ofisi İstanbul Maltepe’de bulunan Mazaya Ritim İstanbul’da bulunan yenilenen ofisinde hizmetlerine devam edecektir. Karaca, “Kısa vadede bünyesine sektörde deneyimli uzman danışmanlar katarak potansiyelini 3 katına çıkarmayı.” birincil hedef olarak belirlediklerini belirtmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder